Möten & inspiration

Under många år har Tällberg fått äran att vara platsen för flera av Sveriges mest betydelsefulla möten. En kombination av naturens skönhet och dess strategiska placering i hjärtat av Sverige har fått företag att samlas inför såväl betydande förändringar, intressanta diskussioner och jubileumsfiranden.

Under Tällberg Forum samlades fler än 300 deltagare från 54 länder i Tällberg. Bland tidigare deltagare vid Tällberg Foundations möten återfinns FN:s vice generalsekreterare Jan Eliasson, USA:s utrikesminister Hillary Clinton, Norges tidigare statsminister Gro Harlem Brundtland, musikern Ane Brun och Kronprinsessan Victoria.

– Tällberg är en helt naturlig plats för ett globalt möte i Sverige. Här möter människor från alla världens hörn den vidunderliga naturen strax innan midsommartid. Lägg till poesin och konsten som hjälper oss att fördjupa och omfamna de idéer som uppstår i hängivna samtal. De är en oslagbar kombination.

Cecilia Nordström, VD för Tällberg Foundation


Möten på Dalecarlia

Hos oss får du alltid tillgång till trådlöst nätverk och parkering utan kostnad. Självklart ingår också inträde till spa-avdelningen för alla konferensgäster.
Läs mer & boka

Möten på hög nivå!

På Villa Långbers är förutsättningarna för en lyckad konferens är de bästa. Fantastisk utsikt, god mat och mycket förmånliga konferenspaket.
Läs mer & boka

Kreativa möten

First Hotel Tällberg erbjuder härlig miljö och vi ger alltid det där lilla extra. Konferenspaket med helpension fr. 1 115 kr pp i DR, fri tillgång till pool- & relax ingår.
Läs mer & boka

Klockargården - Tällbergs största möteslokal!

På Klockargården hotell finns möteslokalen Kultursalongen som tar upp till 350 personer. Vi har lång erfarenhet av stora möten och arrangerar ett 10-tal stora möten per år där vi samarbetar med alla hotell i Tällberg för att göra ett lyckat Tällbergsevent för er. Kontakta Klockargården för mer information om stora möten.
Läs mer & boka