Privata vistelser

- med själ och hjärta

Bara det bästa är gott nog för Tällberg, något som eftersträvas med själ och hjärta hos samtliga bybor och hotell. Lokalproducerad mat, spännande viner, genuin atmosfär och vykortsvackra vyer. Kan det bli bättre?

Tällberg har mycket att erbjuda. Men det vi är mest stolta över är all vår personal, som gång efter annan får toppbetyg av våra gäster för sin personliga service – de besitter något som vi valt att kalla för Tällbergsandan. Tällbergsandan står för professionalitet, äkthet och genuin omtanke. Och visst är det enkelt, när vi varje dag får möjlighet att ta hand om de bästa gästerna.

Byn i Tällberg är känd för sina hotell. Sällan har man skådat en plats med så många hotell på en yta inte större än att du avverkar den på en rejäl långpromenad. Varje hotell med sin egen karaktär och sina egna specialiteter. Alla strategiskt placerade mitt i en tradition av service och hotellkultur.

Vad du än väljer så har du valt rätt.


Weekend på toppen!

Upplev sköna dagar vid Siljan! Milsvid utsikt från hotellet. För att du ska kunna ta del av allt som en helg på Villa Långbers kan erbjuda, ger vi dig ett extra fint pris när du bor två nätter. Från 1.995:- per person i dubbelrum med en härlig trerätters middag både fred och lörd och frukostbuffé.
Läs mer & boka

Nöje på Klockargården!

Ett färgstarkt upplevelsehotell med ett brett utbud av konsert, teater och nöjespaket. På Klockargården får ni uppleva det bästa av flera världar med avkoppling i härlig atmosfär, utsökta middagar med lokal anknytning, boende i ombonade rum/sviter. Varmt välkommen!
Läs mer & boka

First Hotel Tällberg

Unna dig och din vän eller hela familjen en avkopplande helg hos oss. Våra weekendpaket startar med välkomstkaffe och avslutas med härlig frukost. Tiden däremellan fylls med ännu mer god mat, härlig miljö, bad & relax. Pris fr. 2 390 kr pp i DR, fri tillgång till pool & relax ingår.
Läs mer & boka

Tradition och god mat på Green Hotel

Från våra matsalar har du hela Storsiljan utanför fönstren. Alla rum är olika och personligt inredda med detaljer från förr och sköna sängar. Vi bär stolt vår bygdedräkt, här finns pool både ute och inne, utomhusbubbelbad och tennisbana. Njut en helg med god mat och avkoppling.
Läs mer & boka

Dalaweekend på Tällbergsgården

Vid ankomst mellan 14.00-16.30 bjuds Ni på afternoon tea framför brasan i våra mysiga salonger. Njut av en härlig 4-rätters middag i våra vackra matsalar, dukade med levande ljus och blommor. Söndag morgon innan avresa serveras en god frukostbuffé i matsalen med underbar utsikt över Siljan.
Läs mer & boka

Romantik & SPA! - Quality Spa & Resort Dalecarlia

Uppvakta din kärlek med spabehandling, blommor, choklad och trerätters middag. En upplevelse att minnas länge! Ni checkar in i i ett superiorrum med utsikt mot Siljan. På rummet väntar ett välkomstpaket med mousserande vin, chokladpraliner och en blombukett att ta med hem.
Läs mer & boka

Gourmetweekend

Här är Åkerblads är gastronomin i fokus, för dig som väljer lilla gourmethelgen kommer Ni på lörd & avreser på sönd. För Er som vill stanna längre är ankomsten på fredagen. Oavsett vilket alternativ som passar bäst så avnjuter Ni det bästa från köket i en sjurätters avsmakningsmeny.
Läs mer & boka